Bedrijfsprofiel

 

Historie

Ons bedrijf is al meer dan 30 jaar actief als rietdekkerswerkzaamheden. We kunnen met een vast team aan medewerkers alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren.

Rietdekkersbedrijf Luykx is al vier generaties actief in het maken, onderhouden en repareren van rieten daken en word nu gerund door Dick Luykx.

Dick is al 20 jaar actief in het bedrijf, op 16 jarige leeftijd begonnen als opperman bij het bedrijf van zijn vader, Rietdekkersbedrijf M. Luykx BV.

In 2000 heeft hij het vakdiploma Rietdekker gehaald en in 2002 samengegaan met zijn vader in Rietdekkersbedrijf M. Luykx & Zoon VOF.

Januari 2013 is vader Dick Luykx overleden, vanaf dat moment is de bedrijfsnaam:
Rietdekkersbedrijf Luykx en is lid van Vakfederatie Rietdekkers www.riet.com

Werkgebied

Het werkgebied van dit bedrijf is West-Brabant, Zeeland, België. Met klanten in Lepelstraat, Halsteren, Bergen op Zoom, Hoogerheide, Ossendrecht, Steenbergen, Roosendaal, Hoeven, Oud-Gastel, Kruisland etc. kun je dus altijd wel eens een dak tegen komen wat door hun gemaakt is of onderhouden wordt.

Bij Rietdekkersbedrijf Luykx kunt U terecht voor het maken van U nieuwe rieten dak op villa, landhuis, schuur, garage en tuinhuis. Zowel traditioneel dak als schroef dak!

Onderhoud

Ook voor onderhoud en reparatie bent U op het juiste adres.
Vanaf 2014 kunt U ook terecht voor het inspuiten van uw rieten dak tegen algen en mossen.

Voor meer informatie over het rieten dak met betrekking tot levensduur, onderhoud, schroef dak, traditioneel dak, brandverzekering en nog veel meer over het rieten dak kunt U terecht op: www.riet.com  van de Vakfederatie Rietdekkers.

Meer informatie

Voor een vrijblijvende offerte kunt U altijd terecht via het contact formulier of mail naar:
info@rietdekkerluykx.nl  of bel naar 06-46 21 30 79